e w t u
y r q y
  1   2
FÖRENINGEN

Vill du har hjälp med att göra visitkort, vernissagekort, affischer eller någon annan form av formgivning? Kontakta Sven på kontoret. Vi kan trycka upp till 300g, A3, tvåsidigt färgtryck. Alla trycksaker skärs manuellt.
Priset för arbetet är 120:-/timme.
Övriga priser beror på upplaga och val av papper och färg.
PÅ GÅNG 2018

Verkstadsbokning
Nu kan du boka lokal i verkstadslängan på vår hemsida. Gå till verkstäder och klicka på >>. Skriv sedan in lösenordet >boka<.
--------------------------------------------------------------------------------------
Torsdagskvällarna, från 16:00, är gratis för medlemmar i verkstäderna.
12 oktober. Bränning i ittagamaugnen.
Medlemsforum 14 oktober
Som medlem i Husby Konst & Hantverksförening är du inbjuden att delta i samlingsutställningen med temat Den hemlighetsfulla trädgården tillsammans med Grafiska Sällskapets medlemmar. Utställningen äger rum på Grafiska sällskapets galleri, Hornsgatan 6 i Stockholm. T-bana Slussen.

Du kan personligen lämna in dina blad direkt till galleriet eller skicka med post, max 2 grafiska blad utan ram eller passepartot senast söndag 18 november. Bifoga följesedel med dina uppgifter tillsammans med verken. Galleriet tar 40% i provision vid försäljning. Endast grafik accepteras.
Galleriets öppettider är tisdag-torsdag 12-18 och fredag-söndag 12-16.
Vid frågor kontakta galleri@grafiskasallskapet.se eller sekreteraren@grafiskasallskapet.se

TIPS