qqq
 
HEM FÖRENINGEN VERKSTÄDER KAFÉ UTSTÄLLNINGAR BUTIK UTHYRNING FÖR BARN MEDLEMMAR KONTAKT
 
UTSTÄLLNINGAR    
Info för utställare>>
 
 
 
Den japanska konstnärinnan Reiko Takenaka visar Manga, måleri, keramik, pappersverk och skulptur i Galleri Husby Gård 8-23 december. Utställningen heter Min Årsring. Vernissage lördag 8 december kl. 12-16. Öppet mån-fre 10-16, lör-sön 12-16.
 
Välkomna på vernissage, lördagen den 24 november, kl. 12-16, då Galleri Husby Gård visar verk av Yacob Jokhadar och Yasin Ali Aziz. Utställningen bjuder på både måleri och skulptur.
 

Katia Ibarra är resident hos Slöjd Stockholm och verksamheten är förlagd till bland annat Husby gård och Husby konsthall.

Klicka för mer info kring projektet.

7.11 Invigning kl. 17:00.
Slöjd Stockholms residensprogram invigs i Husby Konsthall i samband med att projektet Husby Händer drar igång och kvällen bjuder på ett samtal mellan Katia Ibarra och Slöjd Stockholms residensprograms projektledare Magnus Ericson och Christina Zetterlund.

Under denna period arrangerar Katia Ibarra en öppen workshop med gemensamt arbete i papier maché-teknik. Alla är välkomna att medverka eller bara komma förbi för att se vad som pågår och samtala om Husby Händer.

10-18.11 Öppen Workshop i konsthallen kl.11:00 -16:00. 
Katia Ibarra lär ut och berättar om mexikansk papier maché-teknik.

22.11 Seminarium kl.15:00-20:00
Ett seminarium om behov och möjligheter att utveckla och pröva nya former för praktik och utveckling av kritiska perspektiv inom slöjd och hantverk. Presentationer och samtal med gäster från såväl offentliga institutioner som utövardrivna platser.

24.11 Finissage kl.12:00-16:00

Avslutning och finissage av Husby Händer, där det gemensamma verket på konsthallen presenteras. Samtal med Katia Ibarra och medverkande i workshopserien. Läs mer på Slöjd Stockholms hemsida >>

 
© 2019 Husby Konst & Hantverksförening