a
qqq
    i f
HEM FÖRENINGEN VERKSTÄDER KAFÉ KONSTHALL GALLERI BUTIK UTHYRNING FÖR BARN MEDLEMMAR KONTAKT
Tillgänglighet. För dig som har en funktionsnedsättning har vi ramper som ger tillträde till alla lokaler. Vi har flerspråkig personal.
Info för utställare >>
 
Tidigare utställningar >>
 
HUSBY KONSTHALL
 
Vår nästa utställning i Husby konsthall handlar om fotografi och olika tekniker för att framställa foton. Många spännande varianter utlovas. Vernissage lördag 9 oktober klockan 12-16. Välkomna!
 
 
Vi välkomnar Shakir Attiyah till Husby konsthall med utställningen Duplicera Wakeupism. Spännande!
 
 
Årets medlemsutställning i Husby konsthall.
 
 
Den 6:e mars öppnar vi utställningen Reflektorium av Mats Lodén i Husby konsthall. Reflektorium är en utställning som undersöker människors oro inför de stora frågorna i samhället och livet.
 
 
Med start den 10 april välkomnar vi Gudrun Kellerman till Husby konsthall. Vi visar då utställningen Känslor, trivialiteter och annat krafs. Välkomna!
 
 
 
Årets första utställning i konsthallen.
 
 
Ny kort utställning med start på lördag 21 november. Deltagare från vår ungdomsgrupp visar hur deras drömort skulle se ut om de fick bestämma.
 
En liten film från utställningen Mina drömmars ort.
 
  Nästa utställning i Husby konsthall blir Rum för fridlysta av Julia Olofsson och Anna Persson. Vernissage lördag 17 oktober klockan 12-16.
 
 
Ny tid för Johan Söderströms utställning Shadow Government!
 
 
Årets medlemsutställning i Husby konsthall med fler konstnärer än någonsin!
 
 
Vi välkomnar Joakim Heidvall och Niklas Karlsson till Husby konsthall. >>
 
 
Nu utställning i Husby konsthall. Vi välkomnar Iryna Hauska och hennes textila verk. Kom på vernissage lördagen 8 februari klockan 12-16.
 
 
Angelica Harms har skildrat vardagen för de flyktingar som tagit sig över medelhavet och tagit sig i land på Lesbos. Noncitizen är ett projekt där man samlat ihop flyktingars egna filmer som visar vad de genomgått i jakten på ett bättre liv.
 
 
Inför julen öppnar Husby konsthall dörrarna för en Pop Up-utställning av våra medlemmar. Här hittar du den konstnärliga julklappen!
 
 
I sitt konstnärsskap arbetar Hans Kvam främst med måleri och experimentellt ljud. Ett tema som funnits med sedan lång tid tillbaka, oavsett teknik och uttryck, är att porträttera ting och händelser som befinner sig i gränslandet mellan att vara synligt och dolt. Välkommen till Husby konsthall, Hans!
 
 
Vi välkomnar Christoph Mügge till Husby konsthall där han visar sin utställning Husbys hemliga rum, en installation som undersöker vårt förhållande till revir, gestaltade av rum som byggts för att skydda oss. Mot oss själva..? Vernissage lördagen 21 september klockan 12-16. Med stöd av Stockholms stad och Sveriges konstföreningar. Välkomna!
Läs mer >>
 
 
 
 
 
 
Nya in. Yngre medlemmar i Irakiska Konstföreningen visar sina verk.
 
   
 

 

© 2021 Husby Konst & Hantverksförening